Crisis? Overleven door marketing

In tijden van crisis, zijn het de bedrijven die hardnekkig blijven investeren in hun marketing, die meer kansen hebben om te overleven.

Velen gaan in moeilijke tijden besnoeien op marketing-investeringen, maar het zijn zij die het eerst afvallen. Dit ten voordele van degenen die juist wel investeren in de promotie van hun activiteiten.

Het gebruik van internet voor het opzoeken van producten en diensten stijgt nog steeds en is intussen het belangrijkste kanaal geworden om de meeste zaken te promoten en/of omzet te genereren.

Een professioneel ontworpen website met oog voor sterke resultaten in de search engines (Google) is dan ook noodzakelijk (SEO).

Update

Sociale media kunnen we best ook extra aandacht geven, want die horen nu thuis in de marketing mix. LinkedIn, Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, … ze kunnen een mooie bijdrage leveren aan prospectie, klantenbinding en productlancering. Niet al deze media springen echter op een goede manier om met de privacy. Facebook onder anderen staat sinds het begin bekend aan hun gebruikers enkel de toegevingen te doen waar ze niet buiten kunnen.

Connecteer op LInkedIn Indien je bijstand kunt gebruiken bij het bepalen van een strategie, het opzetten of beheren van deze accounts, alsook het gebruik ervan als marketinginstrument, geef me een seintje.

Reacties zijn gesloten.